Ποιοι ειμαστε

Our story

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της εκπαίδευσης από το 2005, παρέχοντας προγράμματα σπουδών σε ενήλικες, φοιτητές, παιδιά και επιχειρήσεις. Μέχρι σήμερα στο  Insight Education, έχουν παρακολουθήσει προγράμματα, περίπου 2.500 σπουδαστές με ποσοστό επιτυχίας μεγαλύτερο του 97% στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Ο οργανισμός μας ιδρύθηκε ως εκπαιδευτήριο Ξένων Γλωσσών και Ρομποτικής, με όραμα να δημιουργηθεί ένας σύγχρονος χώρος εκπαίδευσης, που επιτρέπει τον σπουδαστή να μαθαίνει ευχάριστα και  δημιουργικά.

Στην πορεία ενσωματώσαμε  καινοτόμες μεθόδους: Talking Dice, Robοtics, Ιn – class Games, Improv, διαδραστικούς πίνακες, χρήση tablets, ηλεκτρονικές πλατφόρμες κ.α.

Εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας, με κύριο γνώμονα την ποιότητα των υπηρεσιών εκπαίδευσης και μονάδα μέτρησης την αποτελεσματικότητα στην μάθηση.

Σήμερα ο οργανισμός λειτουργεί με την εμπορική επωνυμία Insight, παρέχοντας υπηρεσίες ξένων γλωσσών (δια ζώσης και online), μετάφρασης, καριέρας και προγράμματα  σπουδών στα Αγγλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Τούρκικα, Βουλγάρικα και Ρώσικα.

Να ξεκλειδώσουμε τις δυνατότητες του κάθε σπουδαστή ατομικά και να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην ανάπτυξη των γλωσσικών δεξιοτήτων του.

Πιστεύουμε στην πρόσβαση στην εκπαίδευση, την καλλιέργεια του πνεύματος, την “δια βίου μάθηση” και την ουσιαστική συμβολή  στην ανάπτυξη του επιπέδου εκπαίδευσης και την κάλυψη των αναγκών του κάθε σπουδαστή.

Μίλα στη γλώσσα τους!

Στo Κέντρο Insight προσβλέπουμε σε ικανοποιημένους σπουδαστές και επιτυχημένους επαγγελματίες

Η αποστολή μας είναι να ανταποκριθούμε στις πραγματικές ανάγκες των σπουδαστών σε ατομικό επαγγελματικό και επιχειρηματικό επίπεδο.

Προσβάσιμη και ευέλικτη εκπαίδευση!

Η  δημιουργία ικανοποιημένων σπουδαστών με δεξιότητες που θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας. Η καλλιέργεια δεξιοτήτων που αποτελούν μέσο επίτευξης επαγγελματικών στόχων αποτελεί για εμάς την κινητήριο δύναμη για την ανάπτυξης καινοτόμων και up-to-date υπηρεσιών .

Η φιλοσοφία μας είναι ότι η πρόσβαση στη γνώση είναι δικαίωμα και ο κάθε σπουδαστής έχει ξεχωριστές ικανότητες και τον δικό του τρόπο μάθησης.

Η Γλώσσα πρέπει να χρησιμοποιείται σε κάθε στάδιο εκμάθησης!

Iσότητα

Κατανόηση

Ομαδικότητα

Συμμετοχή